line4a

 

 

 

InfoWi

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

 

Το InfoWi είναι μία σουίτα mobile εφαρμογών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, που προωθούν επιχειρήσεις, υπηρεσίες και σημεία ενδιαφέροντος. Όλες οι εφαρμογές παρέχουν υπηρεσίες βασισμένες στην τοποθεσία του χρήστη και υπηρεσίες εύκολης αναζήτησης πληροφοριών. Οι εφαρμογές της σουίτας μπορούν να λειτουργήσουν τόσο εντός δικτύου όσο και εκτός (offline) με αυτόματη μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε επέμβαση του χρήστη. Το μεγαλύτερο μέρος της κρίσιμης πληροφορίας είναι διαθέσιμο και εκτός σύνδεσης, ενώ στοιχεία που απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο (γραφικά, πολυμέσα κλπ) γίνονται αυτόματα διαθέσιμα όταν υπάρχει η σχετική δυνατότητα.

Σε όλες τις εφαρμογές γίνεται εκτενής χρήση υπηρεσιών εντοπισμού θέσης, τόσο με άμεσο τρόπο (πχ διαδραστικοί χάρτες) όσο και με έμμεσο (πχ προτάσεις κοντινών σημείων ενδιαφέροντος, ταξινομήσεις αναζητήσεων με βάση την απόσταση, κλπ).

Η εξειδίκευση των εφαρμογών σε ό,τι αφορά τα πεδία ενδιαφέροντος του χρήστη, εξασφαλίζει:

 

  • Ευκολία επιλογής εκ μέρους του χρήστη, καθώς μία μόνο εφαρμογή εξυπηρετεί την κάθε επιθυμία του.

  • Ευκολία χρήσης της εφαρμογής, καθώς το διαδραστικό περιβάλλον προσαρμόζεται ξεχωριστά ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και υλικό.

  • Αυξημένες δυνατότητες παροχής υπηρεσιών σε κάθε εφαρμογή, λόγω εξειδίκευσης.

  • Αποφυγή αλληλοκάλυψης περιεχομένου και ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου δικτυακού εύρους ζώνης και του απαιτούμενου χρόνου για την ενημέρωση της κάθε εφαρμογής με δεδομένα.

 

Οι εφαρμογές είναι γραμμένες σε nativeκώδικα, εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες των αντίστοιχων επισήμων softwaredevelopmentkitsκαι ακολουθούν τους επίσημους οδηγούς σχεδίασης περιβάλλοντος διασύνδεσης χρήστη, ώστε το σύνολο των λειτουργιών τους να εκτελούνται με φυσικό τρόπο από τους χρήστες των φορητών συσκευών, χωρίς την ανάγκη εκμάθησης.

Η εφαρμογή InfoWiχρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων των τοπικών εμπορικών ή άλλων επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις κατηγοριοποιούνται σε πολλά επίπεδα, ώστε να είναι εφικτή η γρήγορη θεματική τους αναζήτηση από το χρήστη. Η θεματική αναζήτηση ενισχύεται μέσω πολλαπλών προβολών, φίλτρων και ταξινομήσεων.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης που επιθυμεί να αγοράσει αθλητικά είδη κάπου κοντά στη θέση του, μπορεί να επιλέξει την κατηγορία, Ένδυση και υπόδηση -> Αθλητικά Είδη και να ταξινομήσει τα αποτελέσματα με βάση την απόσταση. Με δύο – τρία αγγίγματα της οθόνης της συσκευής του, έχει μπροστά του μια λίστα με τις εμπορικές επιχειρήσεις αθλητικών ειδών, κατά αύξουσα σειρά απόστασης από τη θέση του.

Σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της εφαρμογής παίζει η υποστήριξη προσφορών των επιχειρήσεων. Οι προσφορές καταχωρούνται και προωθούνται άμεσα στον χρήστη, είτε κατά τη διάρκεια της χρήσης της εφαρμογής (σε επιλεγμένες προβολές) είτε απευθείας, μέσω του συστήματος ειδοποιήσεων του λειτουργικού συστήματος (pushnotifications).

Η εφαρμογή InfoWiπαρέχει εκτός του θεματικού καταλόγου και άλλους τρόπους αναζήτησης ή / και προβολής της πληροφορίας που ζητάει ο χρήστης.


 

  • Παρέχεται σύστημα προβολής διαδραστικού χάρτη με δυνατότητες απτικής μεγέθυνσης / σμίκρυνσης και περιήγησης, με σημειωμένες τις θέσεις των επιχειρήσεων και δυναμική προβολή της θέσης του χρήστη. Ο διαδραστικός χάρτης διαθέτει δυναμικά φίλτρα προβολής των κατηγοριών των επιχειρήσεων που ενδιαφέρουν το χρήστη και δίνει τη δυνατότητα άμεσης μετάβασης στη σελίδα αναλυτικών πληροφοριών της επιχείρησης αγγίζοντας το εικονίδιο που την σημειώνει πάνω στο χάρτη.

 

  • Υποστηρίζεται σύστημα γρήγορης αναζήτησης στη διαθέσιμη πληροφορία (κατηγορίες, τίτλοι, περιγραφές, ετικέτες, κλπ) του συνόλου των παρεχόμενων καταστημάτων, προϊόντων, υπηρεσιών και προσφορών. Η ευκολία αναζήτησης ενισχύεται μέσω φίλτρων και ταξινομήσεων στη λίστα αποτελεσμάτων (πχ ταξινόμηση αποτελεσμάτων κατά αύξουσα τιμή). Στα αποτελέσματα της αναζήτησης περιλαμβάνονται (και επιδοτούνται στη σειρά προβολής) προσφορές των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον όρο της αναζήτησης ή / και τα επιλεγμένα φίλτρα.

 

4c3

 

4c1

 

4c2

 

 

 

© 2021 DYNACOMP AEBE. All Rights Reserved. Designed By Marios Katsis.   Privacy Policy
 Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 208, Πάτρα 264 42     2610 433421 2610 433660 2610 454836 2610 437671 2610 453661

  Στοιχεία επικοινωνίας: info@dynacomp.gr
Domain επιχείρησης: www.dynacomp.eu

e bannere728X90 espa

 

per ict4 logo2

Please publish modules in offcanvas position.